#DNA

december 23, 2015 December Posted In: blog

Alleen maar liefde.

Voor vele is December altijd een van de leukste maanden van het jaar. Heerlijk films kijken, cadeautjes uitpakken en dagen doorbrengen met vrienden en familie. Een maand om even rustig stil te staan bij het leven. En dankbaar zijn met alle geluk in ons leven. Vele van ons vergeten dat het normaal is dat wij onze maaltijden kunnen uitkiezen, dat je nieuwe kleren haalt special voor 1 dag. Sterker nog dat je je niet druk hoeft te maken of het een koude winter wordt.

December-Quotes-December-Romantic-Quotes-1

Helaas leven we niet in een eerlijke wereld waar iedereen elkaar alle liefde gunt. Helaas leven we ook niet in een film waar een held de wereld red. Voor sommige kan december en de rest van het jaar een heel pijnlijk en eenzaam periode zijn.

Maar ik hoor je denken, als ik niets kan betekenen mag ik dan wel gelukkig zijn. Terwijl er mensen om je heen dat totaal niet zijn. de wereld kan je niet redden, maar wat je wel kan doen is elkaar respecteren. Mensen in je omgeving helpen die hulp nodig hebben. Alleen al z´n eigenschap hebben is het begin van een beter toekomst. Er is niets mooiers in dit wereld dan een ander gelukkig maken. Waardeer je gezondheid, de liefde uit je omgeving en deel het met je medemens.

Ik wens iedereen fijne kerstdagen. En een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2016 toe.

Rachid Pardo

Tagged: , , , ,
0 Comments

Would you like to share your thoughts?

Geef een reactie