#DNA

december 29, 2015 Oud en Nieuw Posted In: blog

Dansend het nieuw jaar in.

GELUKKIG-NIEUWJAAR

Oud en Nieuw vieren

Het was opnieuw weer een bijzonder jaar. We hebben in 2015 helaas afscheid moeten nemen van Motörhead lid Lemmy Kilmister. Daarnaast moet Youp Van Het Hek zijn voorstelling afbreken vanwege gezondheidsklachten. Tarik Z. een 19-jarige jongen uit Pijnacker dringt met een pistool het pand van de NOS op het Mediapark in Hilversum binnen. De wereld stond stil bij de verschrikkende aanslagen in Parijs begin van het jaar op het Franse blad Charlie Hebdo en later in het jaar op 1 dag meerdere aanslagen waaronder o.a. de heftige schietpartijen in de Le Bataclan tijdens een concert van The Eagles of Death Metal. De vluchtelingencrisis gemixt met de verschrikkende beelden uit Syrië en onschuldige vluchtelingen die omkomen op zee.

Kortom het was een vrij heftig jaar. Hopen dat 2016 het jaar wordt dat we elkaar alle vrijheid gunnen en geven. Dat we weer leren elkaar te respecteren, sterker nog dat we elkaar weer gaan zien als onze medemens. Liefde overwint alles.

Of je nu oud en nieuw thuis viert of buiten met je friends. Zorg dat je in ieder geval dansend het nieuw jaar in gaat. Met een dikke smile op je gezicht.

Gelukkig nieuw jaar.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,
0 Comments

Would you like to share your thoughts?

Geef een reactie